Ronell Erasmus

Ronell Erasmus

Ronell Erasmus | Suid Afrikaanse Kunstenaars

Ronell Erasmus is ‘n Suid Afrikaanse sangeres wat meestal geestelike liedere sing. In 2008 wen haar album, Amen, Huisgenoot se Tempo-toekenning vir die gewildste gospelalbum.

Ronell Erasmus - Blommetuin
Kry 'n kwotasie
Indien daar meer as een kunstenaar optree moet daar 'n klankmaatskappy ingehuur word deur die kliënt.
Indien die kliënt klank voorsien, moet dit aan die spesifikasies van die kunstenaar se tegniese vereistes voldoen.

Diskografie

U Is Almagtig -- 2019

Blommetuin -- 2015

God Is Die Lig -- 2013

Hemelwoorde, 2010 

Die Klokke Lui CD/DVD -- 2008

Sing Kersliedere -- 2008 

Amen -- 2008 

Ek Weet U Weet -- 2007

Kom Sing Saam Met Kareltjie Kameelperd -- 2000 

Lied Van Die Here

Lof, Eer & Heerlikheid CD & Geestelike Gunstelinge DVD

3 -- Mooiste Treffers op Klavier

2 -- Mooiste Treffers op Klavier

1 -- Mooiste Treffers op Klavier

Amazing Grace CD & Geestelike Gunstelinge DVD

Lekkerkry Boereklavier

Liefdesklavier Vol 2

Liefdesklavier Vol 1

U Laat My Lewe

My Geestelike Gunstelinge DVD

Liedjies wat die kerk sing Vol 1 

Lof, Eer & Heerlikheid

Amazing Grace

Halleluja!

Dans Met My

Afrikaanse Liefdes Klavier Liedjies

Hoe Groot Is U

Rassie se Boereklavier

Houtkruis En Ander Treffers

Liefdesklavier

Chardonnay

Liefdesklavier 2: 22 Romantiese country treffers

Biografie

Ronell Erasmus is ‘n Suid Afrikaanse sangeres wat meestal geestelike liedere sing.

In 2008 wen haar album, Amen, Huisgenoot se Tempo-toekenning vir die gewildste gospelalbum.

Sy het haar loopbaan met die plaaslike sanggroep Touch Of Class begin. Sy het later haar loopbaan aan evangelie toegewy.

Die vgospelsangeres het geen bekendstelling nodig nie. Haar elf geestelike albums het al die harte van soveel aanhangers geroer.

En deur haar musiek die tuistes van duisende met ‘n passie vir die Here gevul.

Sy is ‘n gesiene vrou in die musiekwêreld, maar sy het nes elke hoopvolle musikant klein begin. 

In 1992 het Ronéll se deurbraak in die vorm van die groep, Touch of Class saam met die gewilde kitaarspeler, Deon van der Merwe verskyn. 

Die duo se treffersnit, Ek en my meisie het opslae gemaak en die groep op die Suid-Afrikaanse trefferparades geplaas. 

Na jare is die twee sangers steeds goeie vriende waar hulle gesamentlik die musiekmaatskappy, Fantasia Musiek bestuur. 

Ondanks die feit dat sy as ‘n musiek-guru geag kan word en die unieke talent van perfekte gehoor(“perfect pitch”) bemeester het, is die blou-oog sangeres se voete stewig op die grond gevestig.

Suid Afrikaanse Kunstenaars

Blue Division
On Stage logo
Musiekhuis